En spelning till havs

Nu är det dags att låta Peder, trummisen i Janders, få återge en spelupplevelse. Den är från November 2014.

Det har varit “radioskugga” några veckor här på bloggen, men nu är man tillbaka i verkligheten igen. Efter sista gången som det skrevs något här har det varit lite farande både fram och tillbaka. För någon vecka sedan var bandet tillbaka på Viking Rosella än en gång. Det var nu några år sedan sist, så det var verkligen hög tid singer2för det. Förhoppningarna låg på topp, och det blev precis som förväntat. Det var en superrolig helg!

Bandet åkte ner redan under torsdagen för att kunna få en fredag ombord som skulle vara både lugn och behaglig. Redan under torsdagskvällen hjälptes Janders åt att rigga, så att även det skulle vara klart när fredagen kom. Skönt att ha allt klart! Peter kunde tyvärr inte vara med denna gång på grund av sitt jobb, men Christoffer (Daniels brorsa) hjälpte till. Det kan man bara buga och tacka för. När lördagen kom och kryssningen var igång, då var det fullt ös, och då kan man inte annat än att njuta där man sitter placerad bakom trummorna på scenen.

Under söndagen gungade det rätt bra på färden mellan Åland och Kapellskär, men till slut var man framme och två av bandmedlemmarna tog en buss raka vägen till Stockholm. Sedan var det att ta sig vidare till Karlstad via tåg, för där var ett möte inbokat med den nya bokaren Tomas Isaksson hemma på hans ranch. Han hade även andra medarbetare där, så det blev en lyckad kväll med massa musiksnack och trevligt umgänge. Tack grabbar! På måndagen var det ett affärsmöte och sedan fick man ta tåget hem. Goda nyheter kommer snart upp här på bloggen. Till dess får ni ha det så bra. På återseende.

Leave a Reply

Your email address will not be published.