Hur en sommarplanering kan se ut

Ja, vilka dagar man har! Det är bara att passa på att njuta, för frysa och svära över bilar som är kalla blir det nog så det räcker av.

Bandet har några roliga spelningar som kommer nu i augusti att berätta om. Först ut är den 23:e, vilket är en lördag. Då beger sig bandet ner till Bäcknäs, det ligger utanför NorC6lFE8KWwAAtPqndmaling. Det här var ett väldigt populärt ställe förr i tiden, och nu ska det göras ett försök att åter dra igång dansbanan. Där har Janders fått den stora förmånen att uppträda på nyinvigningen. Detta är en utedansbana, som för tillfället faktiskt håller på att byggas om. Det ska byggas tak över hela banan, så om det regnar finns inga ursäkter för att ställa in. Spelningen kommer att pågå mellan 13 och 16, vilket kommer bli superkul!

Helgen därpå, söndagen den 31/8 drar hela bandet ner till Bergsviksparken. Den är belägen i Bergvik, bara någon mil utanför Söderhamn. Där är det ett orkesterforum där bandet ska visa upp sig tillsammans med sex orkestrar till. Det hela dra igång vid kl. 15, och sen spelas det nonstop ända fram till 21. Det här känns otroligt roligt och det passar kalas just nu, då målet för bandet är att få komma ut mer i detta avlånga land för att spela. Det känns väldigt spännande inför spelplanen för nästa år, att få träffa arrangörer, även en ny publik eftersom dessa trakter har Janders inte spelat särskilt mycket i.

Närmast på schemat ligger dock Döbelns park i Umeå. Där har de “Bryggdans” under torsdagar. De har i år den sista gången den 31/7, och där spelar Janders mellan 18 och 21. Hoppas på fortsatt vackert väder.

Så ser planeringen ut just nu för närmaste tiden. Ni är så välkomna på dessa spelningar. Fram till dess, passa på att njuta av värmen. Välkomna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *